Un bebeluș de numai o lună a decedat la Hîncești

 

   

 

Tragedie într-o familie tânără, după ce bebeluşul acestora de numai o lună a decedat în circumstanţe încă necunoscute de oamenii legii. Cazul a avut loc astăzi, 21 februarie, în oraşul Hînceşti.

Solicitată telefonic, Tatiana Solotcaia, ofiţerul de presă al Inspectoratului de poliţie Hînceşti, a declarat pentru ImpactTV.MD că părinţii au fost cei care au anunţat oamenii legii despre decesul copilului.

„Părinţii micuţului au vârste cuprinse între 23 şi 21 de ani, iar la faţa locului oamenii legii nu au depistat pe cadavru urme de moarte violentă. La moment nu cunoaştem mai multe detalii despre acest caz, dar vom reveni cu mai multe informaţii pe parcursul zilei”, a precizat Solotcaia.

sursa: ImpactTV.md
Poza Simbol

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc. Susține echipa HN24

 

 

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!