Un câine fără stăpân a mușcat o fată de 9 ani din Hîncești

Incidentul s-a produs astăzi, pe la orele 17:00 când fata de 9 ani se întorcea de la dansuri. Fata de 9 ani mergea spre casa de pe str. Toma Ciorbă, când din spate câinele din imagine a mușcat-o de picior.

Pe lângă durerea prin care a trecut această tânără, fata a mai tras și o sperietură mare, a declarat pentru HN24, mama fetei care și ea la rândul ei este foarte speriată. Tot mama fetei a declarat că acesta nu este primul caz cu acest câine.

Fata nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar mama a fost îndrumată să prelucreze rana. HN24 reamintește că, câinii vagabonzi sunt o problemă în municipiul Hîncești, iar promisiunile făcute de cei din administrația locală referitor la creearea unui azil pentru animale bate pasul pe loc de mult timp, pe motiv că nu sunt bani pentru așa ceva.

Să vă mai reamintim că în plină pandemie Primăria Hîncești a procurat un automobil nou în valoare de 304,105 mii lei, iar doar pentru luminițile de anul nou primăria a cheltuit aproximativ 200 de mii de lei,  iar din păcate pentru așa o problemă cu câinii vagabonzi de mulți ani, din păcate nu se găsesc resurse.

Hîncești 24 mai face un apel la umanitate în așa cazuri, pentru că ultima dată când am scris despre această problemă, o parte din câini au fost împușcați iar alții otrăviți. O să revenim în curând cu un articol de soluții în această problemă cu câinii vagabonzi din localitatea noastră.

Donează pentru HN24 hn24 Susține activitatea noastră

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!