Un tată și-a lovit fiul cu toporul în cap la Buțeni raionul Hâncești

 

 

La data de 27.07, în jurul orelor 23-00 în curtea proprii gospodării din localitatea Buțeni, raionul Hâncești s-a iscat un conflict dintre tată și fiu. În urma unor relații/neînțelegeri reciproc ostile tatăl în vîrsta de 52ani ia aplicat o lovitură cu toporul în regiunea capului fiului său în vîrstă de 30 ani, provocându-i vătămări corporale.

Victima a fost transportată la Spitalul Raional din Hâncești în secția Traumatologie și este în afara oricărui pericol. Din spusele martorilor, tatăl era sub influența alcoolului. Faptașul este reținut în baza art. 166 Cod de procedură penală al RM. Poliția cercetează cazul. Informația a fost confirmată pentru HN24 de către  Vicol Cristina Ofițer de presă al IP Hâncești.

 

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Cristina Vidrascu.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!