update: FOTO.Noi detalii în cazul incendiului in s.Bujor

 

   

 

 

La data de 25 februarie 2018 la ora 17:00 la telefonul de serviciu a USP Hîncești, de la Inspectoratul de Poliție Hîncești, a fost primit anunțul despre depistarea cadavrului în sectorul locativ cu urme de incendiu în casă, gospodărie particulară în satul Bujor r-nul Hîncești.

La fața locului s-a constatat că incendiul s-a produs într-o încăpere-anexă casei de locuit, unde a fost găsită stăpîna cu urme de carbonizare a membrelor inferioare. Incendiul s-a dezvoltat pe suprafața patului de dormit, amplasat în nemijlocita apropiere de soba de încălzit și a cuprins lengeria și, însăși patul (canapea) pe care era cadavrul.

 

Incendiul a izbucnit mai mult probabil în timpul nopții spre 25.02.2018 deoarece, din declarațiile martorilor femeia, pe data de 24.02.2018, s-a întors din Romînia, unde a fost plecată (aproximativ o lună) în vizită la fiică-sa iar seara, în aceiași zi, a aprins focul în sobă pentru a încălzi casa. Cadavrul a fost depistat la orele 16:40 de către vecinul său, care anterior, pe data de 24.02.2018, a fost rugat de către aceasta să o ajute a doua zi la lucru în gospodărie.

 

  

În urma cercetării locului incendiului sau scos în evidență deteriorări ale sobei (fisuri directe în stratul de tencuială, produse ale arderii pe suprafața acesteia) ce ar presupune o exsagerare la alimentarea sobei cu combustibil solid (lemne). Astfel, una din versiunile probabile ale izbucnirii incendiului pe adresa menționată ar fi încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobei de încălzit.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=K2PHOidJRoQ[/embedyt]

 

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc. Susține echipa HN24

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!