Video! Accident pe traseul Chișinău-Hîncești.

 

   


video:Valeriu B.
Accidentul a avut loc pe traseul Chișinău-Hîncești,La curba în apropiere de Fundul Galbenei,Automobilul de marca  Volkswagen Golf condus de un cetățean în vîrstă de 24 de ani locuitor din satul Logănești-Hîncești.Din cauza vitezei neadecvate vizibilității, și condițiilor rutiere create, mașina de model Volkswagen a ieșit pe contrasens și a tamponat microbusul de pe ruta Vulcănești-Chișinău condus de un șofer în vîrstă de 38 de ani.

În momentul impactului în microbus se aflau 6 persoane,din fericire nimeni nu a avut de suferit.A vut de suferit doar șoferul automobilului Volkswagen Golf care a fost transportat la Spitalul Raional Hîncești cu fractură a coloanei vertebrale.
Sursa:Ofițerul de Presă IP Ialoveni, Silvia Vetcu.

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc. Susține echipa HN24

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !