Video! Accident pe traseul Chișinău-Hîncești.

 

   

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=7MWjIjjjXw0[/embedyt]
video:Valeriu B.
Accidentul a avut loc pe traseul Chișinău-Hîncești,La curba în apropiere de Fundul Galbenei,Automobilul de marca  Volkswagen Golf condus de un cetățean în vîrstă de 24 de ani locuitor din satul Logănești-Hîncești.Din cauza vitezei neadecvate vizibilității, și condițiilor rutiere create, mașina de model Volkswagen a ieșit pe contrasens și a tamponat microbusul de pe ruta Vulcănești-Chișinău condus de un șofer în vîrstă de 38 de ani.

În momentul impactului în microbus se aflau 6 persoane,din fericire nimeni nu a avut de suferit.A vut de suferit doar șoferul automobilului Volkswagen Golf care a fost transportat la Spitalul Raional Hîncești cu fractură a coloanei vertebrale.
Sursa:Ofițerul de Presă IP Ialoveni, Silvia Vetcu.

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc. Susține echipa HN24

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!