Video! “Dragobetele Sărută Fetele” Concurs Raional

 

   

 

La acest concurs au participat 5 perechi din cele 6 înscrise în concurs. Perechea din c. Cărpineni nu a participat din cauza că un partener s-a înbolnăvit. Perechile au pregatit 4 probe: Prezentarea, Declarația de Dragoste, Proba de Talent și Proba de Inteligență. Perechile au fost apreciate de către juriu.
În urma deliberarilor Premiul de Popularitate a mers la perechea formată din:
Ieșanu Daniela si Stefancu Ion L.T. ” Universum” c. Sarata Galbena. Într- o luptă strînsă  și la un decalaj mic față de perechea formată din Cheosa Elena și Gurghiș Deonisie L.T.
” Mihail Sadoveanu”, mun. Hincesti, premiul mare a fost cîștigat de perchea formată din Varanița Cătălina și Pirlog Ilie elevi ai Gimnaziului din c. Mingir. Celelalte perechi au primit Diplome pentru prezentare excelentă:
1. Cheosa Elena și Gurghis Deonisie- L.T. “Mihail Sadoveanu”, Hîncești 2. Ieșanu Daniela și Ștefancu Ion- L.T. “Universum”, Sărata Galbenă; 3. Mihuța Cătălina si Cazacu Cătălin- L. T. “M. Eminescu”, Hîncești; 4. Gabura Cristina și Căpățînă Nicolae- L.T.”Lăpușna”, c. Lăpușna.

Premiile de participare au fost înmînate la finalul concursului în ordine aleatorie nu în ordine descrescătoare cum o fost anunțat din greșeală.
De către organizatori au fost premiați partenerii concursului, partenerii media și mentorii perechilor.
Concursul este organizat de către Consiliu Raional Hîncesti, Direcția Cultură și Turism Hîncești, Casa Raională de Cultură.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ZbIHCvPNnbk[/embedyt]

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=FMGYNHBMzlo[/embedyt]

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc. Susține echipa HN24

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!