Video ! Hînceșteni insultați și amenințați pe internet de o bloggheriță

Acum câteva zile în mediul online sa iscat un conflict între câteva persoane din Hîncești, din materialele făcute public, dar și cele solicitate de HN24, am văzut următoarele comentarii, insultări, atac la persoană, amenințări și alte lucruri de acest gen, care cu siguranță le veți vedea mai jos.

Scopul acestui articol este de a vă informa despre lucrurile care sunt permise, și care nu sunt permise, și ce trebuie să faci în acel moment când ai fost insultat, s-au înjurat și ce nu trebuie să faci. Dar haideți să luăm totul pe rând. 
Conflictul între Veronica și Igor a început acum câteva zile, după ce Igor a comentat la o poză din story publicată de Veronica pe o rețea de socializare, vrem aici să vă atenționăm că nu era un lucru public, dar în privat.

  După care Veronica face un story  cu o poză de a lui Igor dar deja public,  și după cum vedem au început insultările.

După care urmeză o discuție aprinsă între cei doi. Cu un comentariu a venit și Sveta, care a început a lua apărarea lui Igor, caracterizîndul ca pe un om cum se cade, sportiv cu multe merite și distincții. Pentru această intervenție o primește și ea, fără întîrziere.

Pentru mai multe detalii în această istorie vă recomandăm să vedeți video de mai jos în care Igor se expune pe faptul acesta din puctul lui de vedere. Vrem să vă atenționăm că și alte persoane au avut de suferit din cauza acestei bloggeriței.
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=2qMEVG5llXk[/embedyt]

 

Am cerut și părere Svetlanei referitor la acest incident, și iată ce a comunicat ea pentru HN24.

Povestea mea cu aceasta persoana sa inceput asa:mi-a zis cineva ca ea a postat la ea in storis pe igor numindu-l necenzurat…stiind pe el ca e baiat cumsecade nu m-am putut abtine sa nu comentez…mai demult o urmarea o cunoscuta de a mea si imi arata ca fata asta a invatat cu ea in scoala ca e din Hincesti si cateva istorii de a ei…personal am vazut-o vreo 2 ani in urma cu un neam de al ei care este un drogat si betiv….

stiind astea iam comentat( mai jos arat totul )la care a inceput sa ma jigneasca dupa am ajuns si eu 2 zile la rand la ea in storis in ultimul chiar numinduma necenzurat..la care a ajuns si la amenintari gen sa ma tem de ea sa ma tem sa merg pe strada sa merg si sa ma intorc in urma..ca va afla despre familia mea ca va afla unde invata copilu meu..si ca imi va da foc la casa!!!

sigur eu am dat-o pe mana politiei si la mare lucru nu am ajuns ca la noi e asa pana nu iti da cineva in cap nu este nimic grav!ceea ce vreau eu sa rog parintii sa fie atenti pe cine urmaresc copii pt ca tot un copil vecina cu mine ia dat adresa mea si nr meu de telefon!!!

si pt ce ia dato?ca vrea si copila asta următori sa aiba multi!

Am cu această ocazie am cerut informație de la poliție.

Polițiștii Inspectoratului de poliție Hîncești examinează și întreprind măsuri de investigare, în privința unei plîngeri parvenite de la o locuitoare a mun.Hîncești, precum că o utilizatoare a rețelei de socializare “Instagram”, fiind locuitoare a mun.Hîncești, în vârstă de 25 ani a postat mesaje și secvențe video cu un conținut denigrator la adresa unor persoane din mun. Hîncești. Angajații Poliției urmează să stabilească toate circumstanțele, dacă va fi găsită vinovată, tînăra riscă să fie sancționată conform art. 69 alin.2 Cod Contravențional al RM. 

Dreptul la replică am oferit și lui Veronica, dar din păcate nu am primit nici o reacție mai oficială din partea ei, pentru a avea o imagine mai clară și din toate sursele în legătură cu acest caz. 

În concluzie, cazurile de insultări publice, atacuri la persoană și amenințări pe internet sunt  lucruri  foarte urâte, mai ales când este vorba de persoane în exemplul Veronicăi care are peste 70 de mii de urmăritori pe Instagram. Ce pot învăța de la așa persoane alții ? Ce model de comportament se promovează prin așa lucruri ? deocamdată nimic bun. HN24 vă recomandă în așa cazuri, să vă adresați din start la poliție  fără a intra în prea multe discuții și conflicte.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!