Video// Primăria Hîncești înregistrează deficiențe serioase la capitolul transparență

Experții constată o serie de probleme în activitatea autorităților locale din municipiul Hîncești, în mod special la capitolul transparență decizională. Lacune serioase sunt la asigurarea transparenței în procesul de achiziții, dar și în ceea ce privește consultarea cetățenilor în problemele stringente ale comunității.

La 9 iulie 2021, API a prezentat rezultatele raportului de monitorizare privind transparența APL Hîncești în cadrul unei dezbateri la care au participat peste 40 de persoane.

Autor: Andrei Culicov

Acest material este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și Fundației Konrad Adenauer.      Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului “Responsabilitate și implicare civică pentru buna guvernare”, implementat de Asociația Presei Independente (API), în cadrul Programului de granturi “Dezvoltarea societății civile la nivel local în republica Moldova” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene. 

2 thoughts on “Video// Primăria Hîncești înregistrează deficiențe serioase la capitolul transparență

  • Pingback: nova88

  • 2021-12-04 at 02:39
    Permalink

    454146 477097Hi there! I could have sworn Ive been to this website before but after reading by means of some with the post I realized it is new to me. Anyhow, Im surely glad I found it and Ill be book-marking and checking back often! 581788

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!