Ziua Internațională a Familiei a fost sărbătorită și la Pasărea Albastră din Hîncești

   

 

 

 

În contextul Zilei Internaționale a Familiei copii și tinerii de la Centru Pasarea Albastra Hincesti au trait momente pline de emoții.

Cu scopul de a sublinia importanța familiei, Echipa Centrului a pregătit un Program Interactiv pentru beneficiarii centrului, prin urmare timp de 2 ore copii și tinerii alături de membrii familiei: frați, surori si părinți au avut parte de diverse activități: dansuri, starturi vesele, concursuri , povestirea istorioarelor. Toate aceste activități au fost motivul a multor zîmbete și emoții pînă la lacrimi.

Fotografia postată de Pasarea Albastra Hincesti.

Grație unei atmosfere familiare pe chipurile copiilor și tinerilor noștri s-a putut citi fericirea pentru că au o familie iubitoare în care sunt îmbrățișați, mîngîiați, protejați, îngrijiți, acceptați, și iubiți necondiționat.

Fotografia postată de Pasarea Albastra Hincesti.

În această ordine de idei, participanții la acest eveniment s-au adunat lîngă un panou pentru a declara în scris că: Unirea, Acceptarea, Încrederea, Iubirea, Răbdarea, Înțelegerea, Sinceritatea, Stima – sunt valori primordiale a unei familii fericite și incluzive.

Fotografia postată de Pasarea Albastra Hincesti.

Menționăm că, în contextul acestei sărbători, secretarul general al ONU în fiecare an alege un motto special, anul 2018 are motto-ul- „Familii și societăți incluzive”

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.Mariana Cociu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !