14 ani de închisoare pentru individul care a săvârșit un jaf armat la Leușeni

Individul care la 11 aprilie 2020 a săvîrșit infracțiunea prevăzută de art.188 alin. (5) Cod Penal al RM vezi aici.  La 29 octombrie 2020, de către Judecatoria Hîncești cu sediul Central a recunoscut vinovat de săvîrșirea infracțiunii, bărbatul a fost condamnat la 14 ani de închisoare.

Datorită operativității și implicării Angajaților Inspectoratului de poliție Hîncești în colaborare cu Procurorii Procuraturii Raionului Hîncești au acumulat o gamă de probe care au ajutat la descoperirea infracțiunii.

Reamintim că:

La 11 aprilie 2020, ora 15:20, în Serviciul de Gardă a IP Hîncești, prin intermediul operatorului 112, a parvenit informația telefonică de la o persoană de gen feminin, în vîrstă de 41ani, locuitoare a raionului Hîncești, care a comunicat că o persoană necunoscută, avînd pe față o mască, capul fiind acoperit cu o glugă, în mod tainic, prin acces liber, a intrat în locuința apelantei, unde amenințat-o cu un pistol de model necunoscut, în prezența fiului ei minor, în vîrstă de 5, ani a maltratat-o, după care din dulap, în mod deschis a deposedat-o de o sumă mare de bani, bijuterii din aur.
Imediat după primirea informației Conducerea Inspectoratului și Grupa operative și de urmărire penală s-au deplasat la fața locului.

Semnalmentele agresorului : Persoană de gen masculin, îmbrăcat în scurtă de culoare neagră, pe cap purta o căciulă de culoare albastră, pe față avea o mască de protecție de culoare alba, pe mîini avea mănuși medicinale, purta pantaloni blugi de culoare albastră închis, pantofi de culoare neagră, avea în mînă
un pistol de culoare neagră, posibil cu gaze, din spusele victimei, care a văzut că agresorul a scăpat 2 cartușe jos.
La moment, de către angajații Inspectoratului de Poliție Hîncești se întreprind măsuri de stabilire a tuturor circumstanțelor.
Informația a fost confirmată  pentru HN24 de către Ofițerul de Presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Donează pentru HN24 Susține activitatea noastră

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!