Știri din Hîncești

4 minori din Mingir au deposedat un bărbat de bani și geacă

La 26 martie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hîncești a parvenit un apelul telefonic de la o doamnă, al unei localități din raionul Hîncești, care a comunicat că în strada satului, concubinul său, în vârstă de 56 ani a fost agresat fizic de un grup de persoane, care ulterior i-au luat și geaca în care era îmbracat.

La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. În urma audierii victimei si a apelantei s-a stabilit că în jurul orei 21:30, în strada satului Mingir, victima, în timp ce se întorcea acasă de la o consăteancă, în vârstă de 34 ani a fost agresat fizic de un grup de persoane cunoscute, care ulterior în mod deschis, aceștia l-au deposedat de geaca personală, în care avea bani în sumă de 1850 lei.

În urma măsurilor operative întreprinse, au fost stabiliți 4 minori, în vârstă de 16, 15 și 14ani. Dintre care 2 fete si un băiat fiind copiii consatencei, de unde se întorcea victima. În timpul documentării cazului, minorii au declarat că cunoșteau cu certitudine faptul că victima, avea asupra sa bani și folosindu-se de incapacitatea lui de a se apără, din motiv că se afla în stare ebrietate avansată, ultimii au decis să profite de situație și să-i fure bani.

Minorii au recunoscut fapta pe care au comis-o și apoi a fost depistată și geaca, însă banii erau deja cheltuiți. Toți 4 minori, fac parte din familii socialmente vulnerabile, unii din ei deja au mai fost în vizorul poliție și nu sunt la prima abatere de genul dat. Poliția investighează toate circumstanțele pentru a stabili sancțiunea persoanelor vinovate. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești,Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!