Știri din Hîncești

Accident pe traseul Leușeni – Hîncești

La 27 martie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti, prin intermediul operatorului „112”, a parvenit apelul telefonic de la un trecător, care a comunicat că pe traseul Leușeni- Hîncești, în apropiere de stația peco s-a produs un accident rutier, cu implicarea a două mijloace de transport.

La fața locului s-a deplasat poliția și un echipaj al ambulanței. În urma cercetărilor s-a stabilit că , aproximativ la orele 22:10, pe traseul M 1, Leușeni-Chișinău, km 6, un bărbat, în vârstă de 36ani, fiind la volanul unui autoturism de model Hunday Getz, care intenționa să vireze la stînga în stația peco, nu s-a asigurat, nu a cedat trecerea și a tamponat frontal un alt automobil, de model Renault Trafic, care se deplasa regulamentar din direcția postului Vamal „Leușeni”, fiind condus de către un bărbat în vârstă de 26 ani.

La fața locului a fost solicitată și ambulanța acordîndu-i ajutor medical unei pasagere , în vârstă de 40 ani, ulterior fiind transportată în mun. Chișinău, la Institutul de Medicină Urgentă, pentru investigații. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul „Drager”, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier și stabilirea sanctiunii persoanei vinovate. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!