Știri din Hîncești

Exclusiv: Oameni din Hîncești: Viorica Ciudina ! Broderii în Cruciuliță !

Astăzi la rubrica Oameni din Hîncești  descoperim arta frumosului împreună cu Viorica Ciudina care este originară din Hîncești dar care a plecat în 1998 la muncă în Italia. După 10 ani, medicii au descoperit la ea o cirosa epatică după care a făcut transplant de ficat.Nu a mai putut munci și a descoperit pasiunea ei față de Arta Broderiei care zi de zi a făcut-o tot mai puternică.

Succesul nu a întîrziat să apară așa că în Italia a cîștigat la concursul Arta și Artiștii.Viorica susține că nu cîștigă bani din această pasiune deoarece depune multă muncă și dragoste în aceste lucrări frumoase pe care le dăruiește cu plăcere rudelor în semn de amintire. Muncește la o lucrare cam vre-o jumătate de an,depinde de imagine și de culori ne mai spune Viorica. HN24 vă propune să apreciați lucrările ei din pozele de mai jos.
Andrei Culicov pentru HN24

 Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Diana Mereuță,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil.
Susține HN24 fii Patronul Nostru !

 

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!