Știri din Hîncești

Accident în apropiere de Hîncești

La 13 aprilie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hîncești a parvenit un apel telefonic precum în muncipiul Hîncești s-a produs un accident rutier. La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că pe strada Industrială din mun.

Hîncești la intersecția cu traseul Chișinău-Cimislia, un automobil de model Hyundai Getz, fiind condus de o femeie, în vârstă de 64 ani, din raionul Hîncești, nu s-a asigurat în intersecție și s-a tamponat cu un camion care se deplasa regulamentar pe traseu, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 50ani.

În urma impactului, automobilul s-a proiectat într-o barieră metalică de pe marginea drumului. Conducători auto au fost testați cu alcooltestul care a indicat 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii șoferi s-au ales cu o sperietură gravă.

La fața locului a intervenit și ambulanța pentru a acorda ajutor medical. Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului rutier va fi sancționat contravențional. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!