Știri din Hîncești

Accident în s.Crasnoarmeiscoe ! în stare de ebrietate a derapat de pe carosabil

Accident în s.Crasnoarmeiscoe ! în stare de ebrietate a derapat de pe carosabil. La 12 aprilie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti, prin intermediul operatorului „112”, a parvenit un apel telefonic, precum că pe în localitatea Crasnoarmeiscoe s-a produs un accident rutier. La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 52 ani, în urma unui conflict, fiind în stare de ebrietate, s-a urcat la volan unui automobil de model ,,Skoda,, deplasîndu-se prin localitatea s.Crasnoarmeiscoe din r.Hîncești, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe carosabil, inversîndu-se pe acostament. Conducătorul auto fiind testat cu aparatul „Drager”, rezultatul fiind de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă conform art. 264/1 alin. 1Cod Penal al RM (se pedepsește cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!