Accident în apropiere de localitatea Sărata Galbenă

La 14 iulie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hîncești a parvenit un apel telefonic, precum că în localitatea Sărata-Galbena s-a produs un accident rutier. La fața locului s-a deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că pe traseul R-34, traseul Hîncești-Leova, localitatea Sărata-Galbenă, un automobil de model HYUNDAI Getz, condus de o femeie, în vârstă de 32 ani, din raionul Leova, deplasîndu-se regulamentar a fost tamponat din spate de un autoturism de model Seat, condus de un bărbat, în vârstă de 54 ani, din raionul Hîncești.

În urma accidentului rutier, o pasageră, în vârstă de 60 ani, din automobilul Seat a fost transportată la Spitalul Raional Hîncești pentru îngrijiri medicale. Șoferii au fost testați cu alcotestul care a indicat 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliția a inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier dar și sancțiunea. Informația a fost confirmata de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!