Știri din Moldova

Sărută în fiecare seară icoanele cu speranța că va salva tatăl de la moarte

Dragii nostri, va rugam din suflet sa ne acordati cateva minute, pentru ca avem  o istorie si un caz extrem de dureros si urgent.

E o fetita micuta ce saruta in fiecare seara icoanele, telefonul cand ii aude vocea tatalui, cu speranta ca ii va trece”buba” lui tati si-l va salva de la moarte… E o fetita mica care vrea sa isi salveze taticul. Bunica Mirelei ne-a transmis ce inseamna pentru ei acum viata…

Poza primita cu ochii tristi si ingandurati al lui Andrian, este dupa ce fetita lui l-a sunat si i-a spus ca i-a sarutat “buba”. Dragii nostri, e si asa greu sa rezisti la aceasta durere imensa, iar fara noi, Andrian nu va rezista. Acum se pregateste pentru transplant, cu fiecare zi este tot mai greu si mai greu, sotia ne-a anuntat ca emotional nu este bine, pentru ca pretul vietii lui, nu il pot asigura…

Va rugam din suflet sa venim in ajutorul acestei familii si sa le putem oferi sansa sa fie iarasi o familie unita si toti acasa, sanatosi… Andrian are nevoie de 74.000 dolari ca sa isi salveze viata.

Un umar de ajutor, o sustinere, o mica donatie il poate salva pe acest tatic si il poate aduce inapoi la fetita lui… Dumnezeu lucreaza prin oameni si acum e mare nevoie de multi oameni sa salvam viata acestui tatic. Va rugam sa nu fim indiferenti: Din orice tara, din orice colt al lumii puteti dona pentru viata lui Andrian aici:

Expediați un SMS cu conținutul 752 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.
(Donațiile parvenite în urma apelurilor telefonice, se împart echivalent la toate cazurile active)

https://www.caritate.md/…/din-inima-pentru-andrian-miron

Bună, mă numesc Andrian Miron, sunt la vârsta de 25 de ani și am mare nevoie de ajutorul oamenilor.
Am fost diagnosticat cu boala Limfom Hodgkin din anul 2018, am luptat și la finele anului 2019 am învins-o cu succes. Dar din păcate, sfârșitul anului 2020 ne-a adus noutăți nu prea bune.  Boala a recidivat și a devenit mai aspră și rezistentă la chimioterapii. Până la moment, împreună cu medicii din spitalul oncologic, am încercat mai multe scheme de tratament, dar nici una cu succes și unica șansă să îmi salvez viața este transplantul de măduvă osoasă.
Tratamentul se poate face peste hotare și e foarte costisitor pentru familia mea. Noi deja am epuizat toate resursele financiare, am cheltuit tot ce am avut. Sunt într-o situație grea, dificilă și dureroasă pentru că viața mea depinde de o sumă imposibilă pentru mine. Îndrăznesc  să apelez la bunătatea și la mărinimia oamenilor.  Fără ajutorul și sprijinul Dvs. nu voi putea să înving și să continui să mă bucur de viață, să fiu alături de familie și de cei dragi. Îmi doresc din tot sufletul să fiu mai mulți ani înainte alături de fiica mea micuță, de 3 ani, să-i ofer toată dragostea de tată de care o fiică are nevoie, să-i ofer atenția și educația cuvenită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!