Accident în apropiere de Mereșeni un minor transportat la spital

This image has an empty alt attribute; its file name is farmacia-familiei-baner-articol.png

La 6 septembrie 2021, în Serviciul de gardă al IP Hîncești a parvenit informația telefonică precum că pe traseul “Hînceşti-Leova” în apropiere de localitatea Mereşeni din raionul Hînceşti s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-a deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că o femeie, de 34 ani conducînd automobilul de model Ford Focus a pierdut controlul volanului și a ciocnit din spate un alt automobil de model Mercedes Sprinter, fiind condus de un bărbat 55 ani din raionul Leova.

Ulterior, automobilul de model Ford Focus a ieșit pe contrasens și s-a lovit cu un automobil HYUNDAI H1, la volanul căruia se afla un locuitor din mun. Chișinău. In urma impactului a avut nevoie de îngrijiri medicale, un minor de 10 ani, care a fost transpotat la spitalul raional Hînceşti unde i-a fost acordat ajutor medical.

În rezultatul accidentului toți trei participanți la trafic au fost supuşi testării alcooscopice cu aparatul de tip ,”Drager”, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Informația a fost confirmata de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

5 thoughts on “Accident în apropiere de Mereșeni un minor transportat la spital

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!