Accident în apropiere de Mereșeni un pasager transportat la spital

La 09 februarie 2021, în orei 08:05, în Serviciul de Gardă a IP Hînceşti, a parvenit apelul telefonic precum pe traseul Hîncești-Leova, în apropiere de satul Mereșeni r-ul Hîncești, automobilul de model ,,Citroen”, s-a accidentat cu automobilul de model ,,VW”.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă care au stabilit că pe traseul Hîncești-Leova, în apropiere de localitatea Mereseni, raionul Hîncești, un bărbat în vârstă de 31 ani, locuitor al mun.Chișinău, conducînd automobilul de model ,,Citroen” a fost tamponat de automobilul de model ,,VW-Pastat”, condus de un bărbat, în vârstă de 49 ani, locuitor al raionului Hîncești, care a pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens.

În urma accidentului dat,ambii conducători auto au fost testați cu alcooltestul care a indicat 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului rutier, un pasager din automobil ,,VW,, a fost transport la Spitalul raional Hîncești pentru îngrijiri medicale.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!