Apel de ajutor pentru Andrei Zorila sportiv și antrenor din Hîncești

Prietenii din Irlana, au decis să creeze o campanie de ajutor pentru Zorila Andrei,  la care în 2018 a ars casa din cauza unui scurtcircuit.

Pentru reparația casei Andrei s-a împrumutat cu  150 mii lei, și de la magazin de construcții cu 35 mii de lei, după care a fost nevoit să plece în America la lucru pentru a întoarce datoria, încetul cu încetul Andrei a restituit o parte din suma împrumutată, iar acum mai are nevoie de aproape  70 mii pentru a închide creditul, iar reprezentanții băncii iau scris că trebuie să restituie toată suma cât mai repede.

Soția a dat la divorț, iar cei trei copii au rămas cu Andrei, care trăiesc acum cum el în Irlanda, a declarat el pentru HN24.  Antrenorul și sportivul Igor Mosneguta care se află și el în Irlanda ne-a comunicat că Andrei nu știa nimic despre această campanie la care complice a fost chiar Igor. Andrei Zorila este sportiv (boxer) , și a antrenat mai mulți copii din Hîncești. Prietenii din Hîncești și din Irlanda s-au oferit să-i dea o mână de ajutor.

Dacă doriți și puteți  ajuta și voi, o puteți face aici https://www.gofundme.com/f/help-our-coach-andrei/donate

Cazul cu incediul s-a întâmplat în 2018,  HN24 a publicat atunci un articol 
http://hn24.net/o-familie-cu-3-copii-din-hincesti-nu-au-unde-se-intoarce-acasa/

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!