Accident pe traseul Hîncești-Lăpușna

La 7 februarie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti, prin intermediul operatorului „112”, a parvenit un apel telefonic precum că pe traseul Hincesti- Lăpușna, un automobil de model Ford, a derapat de pe traseu. La fața locului s-a deplasat echipajul poliției.
 
În urma cercetărilor de la fața locului, s-au stabilit că pe traseul R -33, Hîncești-Lăpușna, un bărbat, în vârstă de 20 ani, locuitor al raionului Hîncești conducînd un automobil de model Ford Fushion din direcția Hîncești spre com.Lăpușna, ajungînd în curba de lîngă s. Anini, din cauza condițiilor meteorologice, nu s-a isprăvit cu ghidajul automobilului, a derapat de pe traseu în șanțul de scurgere a apei, inversîndu-se lateral.
 
În mijlocul de transport, pasageri nu au fost. Conducătorul automobilului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul autoturismului, fiind testat cu aparatul „Drager”, s-a constat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,00 mg/l. Poliția investighează toate circumstanțele. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!