Accident în raionul Hîncești ! Motociclistul a decedat pe loc

Un tânăr a murit, iar doi adolescenți au ajuns la spital, în urma unui accident cu implicarea unei motociclete și două biciclete. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 22:30, pe drumul care face legătura dintre localitățile Secărenii Vechi și Secărenii Noi, din raionul Hîncești.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs după ce un bărbat de 34 de ani, în timp ce se deplasa cu o motocicletă de model MT, a lovit din spate două biciclete conduse de doi adolescenți, o fată de 16 ani și un băiat de 19 ani.

În urma impactului, motocicleta a derapat de pe traseu și s-a răsturnat, iar motociclistul murit pe loc, din cauza traumatismelor grave, până la venirea ambulanței.

Totodată, cei doi adolsecenți s-au ales cu multiple traumatisme și au fost transportați la spital pentru a li se acorda ajutor medical.

Fata a fost diagnosticată cu o traumă cranio-cerebrală, comoție cerebrală, plagă în regiunea occipitală, iar băiatul s-a ales cu o fractură de coastă pe stânga și escortații în regiunea lombară.
Oamenii legii au iniuțiat o anchetă înacesgt caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

În seara de 10 iunie 2022, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti a parvenit apelul telefonic precum că în strada s. Secăreni, r-nul Hîncești, un mijloc de transport de tip „motocicletă” s-a accidentat cu o bicicletă. La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că un bărbat de 34 ani deplasîndu-se cu mijlocul de transport de tip „motocicletă”, de model „MT” , direcția dintre localitățile Secărenii Vechi spre Secărenii Noi r-nul Hîncești, s-a tamponat din spate cu două biciclete, care se deplasau în aceeași direcție, fiind conduse de către o minoră de 15 ani si un tinar se 18 ani ambii locuitori ai raionului Hîncești. În urma impactului, minora si tinarul de 18 ani au fost transportați la spitalul raional Hîncești pentru îngrijiri medicale. Conducătorul motocicletei a derapat de pe traseu a căzut la sol și în urma leziunilor primite a decedat pe loc. Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Informația a fost confirmata de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol

sursa https://www.deschide.md/ro/stiri/social/108406/Un-motociclist-a-spulberat-doi-adolescen%C8%9Bi-pe-biciclete-la-H%C3%AEnce%C8%99ti-El-a-murit-pe-loc.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!