Din inimă pentru Marcus Cebotari

Ne cerem scuze daca acest micut video va afecta pe cineva emotional, dar la 6 ani Marcus lupta pentru a trai. A fost ziua lui de nastere… Ieri am discutat cu tatal lui Marcus. Disperat e putin spus, pentru ca in  ziua cand a implinit 6 anisori Marcus l-a intrebat pe tati daca se va face bine, asa cum prietenul lui din spital a plecat acasa sanatos.

La 6 anisori acest copilas are o singura dorinta, sa nu-l mai doara, sa fie acasa, langa bunei, langa prieteni… Marcus este trist pentru ca si parintii lui sunt tristi… Acum ei trec prin greutati enorme, greutati ce se aduna in fiecare zi tot mai mult si mai mult. Ei nu pot sa achite tratamentul lui Marcus, ei nu pot sa isi salveze viata copilul, ei nu mai pot sa isi ascunda nici lacrimile, nici disperarea… Acesti parinti, pur si simplu nu mai pot(((( Dragii nostri, ieri Marcus ne-a rugat  sa il ajutam, sa ii ajutam si parintii chinuiti…

Ne-a zis ca vrea sa se invete sa zambeasca din nou cand se va face bine… Ne-a zis ca nu ii este frica de medici… ii este frica de un singur lucru: sa piarda sansa sa se faca bine. Din pacate aceasta sansa costa, ca sa se faca bine ca si prietenul lui. Marcus are nevoie de 108250 euro ca sa invinga cancerul cerebral.

Dragii nostri, ingeri pazitori, va rugam, mana de la mana, copil de la copil, parinte de la parinte, sa avem grija de copii ce lupta pentru viata, copii ce doresc si ei sa traiasca, pentru ca doar noi le mai suntem speranta si salvarea.  Marcus e un pui chinuit acum, dar el poate invinge, el poate ajunge acasa sanatos asa cum isi doreste, doar ca are nevoie de bunatatea noastra. 

Pentru VIATA LUI MARCUS, se poate dona din orice tara sau colt al lumii aici: 

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-marcus-cebotari

Sau prin paypal: PAYPAL@CARITATE.MD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!