Știri din Hîncești

Accident în s.Caracui șoferul a părăsit automobilul

La 19 aprilie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hincesti a parvenit, un apel telefonic, precum că s-a produs un accident rutier, în s.Caracui din raionul Hîncești. La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că un automobil de model Toyota Yaris a fost avariat și ulterior abandonat de către conducătorul auto. Ulterior, automobilul a fost ridicat de la fața locului și parcat la parcarea specială. Polițiștii au depistat șoferul care a fost implicat în accident rutier.

Din spusele conducătorului auto s-a stabilit că la ieșire din s.Caracui, într-o curbă periculoasă spre dreapta a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-o plasă metalică a unei gospodării. După producerea accidentului rutier, conducătorul auto cu ajutorul unor persoane au înlăturat automobilul din grădina gospodariei după au părăsit locul accidentului.

Șoferul a fost sancționat contravențional. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!