Știri din Hîncești

Accident la ieșirea din Hîncești două persoane transportate la spital

La 13 iunie 2021, ora 16:50, în Serviciul de Gardă al IP Hîncești a parvenit un apel telefonic, la care s-a comunicat că la ieșire din mun.Hîncești pe traseul R-33, în apropiere de iazul nr.3, un automobil de model necunoscut,a derapat de pe traseu.

La fața locului s-a deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că pe traseul R-33, în apropiere de iazul nr.3, un automobil de model „BMW”, condus de o femeie în vârstă de 29 ani, șoferița nu a ținut cont de condițiile meteriologice și a derapat de pe traseu inversîndu-se în chiuvet.

La fata locului a fost nevoie de ambulanta pentru a transporta 2 persoane la spital. Șoferița a primit traumă la spate, iar pasagerul un bărbat, în vârstă 30 ani domiciliat mun.Chișinău, are Comoție Cerebrală și fractura de mandibulă. Doamna, fiind testata cu alcotestul ,,Drager”, a arătat rezultatul de 0,00 mg/l alcool în aerul expirat. Pe acest polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tutor circumstanțelor. Informația a fost confirmată de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!