Accident la Pogănești motociclist în stare de ebrietate

Accident la Pogănești motociclist în stare de ebrietate. La 26 februarie 2021, în Serviciul de Gardă a IP Hîncești, a parvenit informația telefonică precum că, în localitatea Pogănești din raionul Hîncesti s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-a deplasat poliția pentru a documenta cazul. S-a stabilit că pe traseul G-99, 500m. de la s.Pogănești, raionul Hîncesti, spre s.Cioara, raionul Hincesti, s-a produs un accident rutier.

Astfel, șoferul unei motociclete, în vârstă de 24 ani, vizibil fiind în stare de ebrietate, nu deținea permis de conducere și fără numere de înmatriculare a tamponat cu automobil de model Rover, condus de un bărbat în vârstă de 25 ani. In rezultatul accidentului rutier, șoferul motocicletei a fost transportat la Spitalul Raional Hincesti cu diagnoza: Fractura piciorului stîng, totodată i-au fost prelevat probele biologice.

Conducătorul automobilului a fost supus testului alcooloscopic, rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!