Informații despre accidentul în apropiere de Buțeni

Informații despre accidentul în apropiere de Buțeni. La 26.02.2021, în Serviciul de Gardă a IP Hîncești, a parvenit informația telefonică de la un cetățean, prin care s-a comunicat că pe traseu R-3, la intrare în localitatea Buțeni, raionul Hîncești, un automobil de model „Wolkwaghen” s-a ciocnit cu un alt automobil de model „Ford”.

După primirea apelului, la fața locului s-a deplasat Grupa operativă și de urmărire penală a IP Hîncești pentru a documenta cazul. S-a stabilit că pe traseu R-L 558 km.2+500 metri, spre sat.Buțeni, raionul Hincesti, din direcția traseului R-3, un automobil de model „Volkswagen ” condus de un bărbat în vârstă de 65 ani s-a ciocnit cu automobil de model model „Ford”,, condus de un bărbat, în vârstă de 33 ani. În urma tamponării, ambii șoferi au fost transportați la spitalul raional Hîncești, cu diverse traumatisme.

Conducătorii ambelor automobile, n-au fost supuși testului alcooloscopic din motiv că nu a fost posibil, urmează să le fie prelevate probele biologice din sînge, pentru a vedea dacă nu se aflau în stare de ebrietate. Poliția Investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier . Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!