Accident la serpantinele din apropiere de localitatea Fundul Galbenei

Accidentul a avut loc acum câteva minute în urmă, HN24 s-a deplasat la fața locului pentru a afla mai multe detalii și a fost stabilit că două automobile s-au tamponat, duă care una din ele a ajuns în șanț. În automobilul de model Fiat erau și 2 doamne.

Din spusele martorilor, o persoană are capul spart , ce de-a doua persoană are o leziune/ fractură la brațul stâng. Șoferul de la automobilul Skoda și cele 2 doamne au fost transportate la spital pentru îngrijiri.

La 5 iulie 2021,aproximativ la ora 15.50, pe traseul R-3, în apropiere de localitatea Buțeni din raionul Hîncești Km-25, conducătorul automobilului de model,,Skoda”, în vârstă de 20 ani, nu a ținut cont de condițiiile climaterice și rutiere, în curbă periculoasă a derapat pe contrasens ca urmare tamponîndu-se cu automobil de model,,Fiat Ducato,, condus de un bărbat, în vârstă de 58 ani, care conducea regulamentar. Urmare automobilul,,Skoda,,a fost proiectat în șanțul de scurgere a apelor reziduale. La fața locului a intervenit poliția și ambulanța. În urma impactului 3 persoane au fost transportate la Spitalul raional Hîncești pentru îngrijiri medicale. Poliția a inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Informația a fost confirmata de către ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

8 thoughts on “Accident la serpantinele din apropiere de localitatea Fundul Galbenei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!