Accident matinal pe traseul Hîncești – Bozieni ! o femeie a decedat

La 27 iunie 2020, în jurul orei orei 07:54, în Serviciul de Gardă a IP Hîncești a parvenit informația telefonică precum că pe treseul R-3,km 35+200 m, Hîncești-Cimișlia s-a produs un accident rutier cu persoane traumate.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă și de urmărire penală a IP Hîncești pentru a documenta cazul. S-a stabilit că în jurul orei 07:40-07:50, pe traseul R-3,km 35+200 m, Hîncești-Cimișlia, în apropriere de localitatea Bozieni, raionul Hîncești, un automobil de ,,Hyundai” fiind condus de un bărbat în vârstă de 34ani, locuitor al mun. CHIȘINĂU, nu s-a asigurat într-o depășire a pierdut controlul volanului a derapat de pe traseu și s-a inversat.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 25 ani, locuitoare al mun.Chisinău ce se afla în automobil a decedat. Conducătorul auto a fost transportat de urgență la spitalul raional Hîncești. La moment, de către membrii grupei operative și de urmărire penală se întreprind acțiuni întru stabilirea tuturor circumstanțelor. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!