Bărbatul preocupat sexual a fost identificat de către Polițiștii din Hîncești și amendat

La 8 iunie 2020, vizualizînd rețelele de socializare am depistat un material video pe Hîncești 24 TV, în care o locuitoare al raionului Hîncești povestește despre cum la 06 iunie 2020, în preajma autogării din mun.Hîncești, un bărbat aflându-se într-un automobil de model VW Passat, cu numere de înmatriculare românești avea un comportament agresiv și partea de jos a corpului era dezgolită.

Doamna nu a dorit să depună cerere la poliție deoarece îi este frică.
Un astfel de caz ar fi fost în luna ianuarie 2020, în comuna Lăpușna, raionul Hîncești, această persoană se afla în automobilul său și avea același comportament față de o domnișoară care mergea pe stradă.

Pe acest caz Inspectoratul de Poliție Hîncești s-a sesizat. În urma măsurilor de investigație s-a stabilit că persoana respectivă este un bărbat, în vârstă de 40ani, din mun.Hîncești. Bărbatul a fost sancționat conform art.354 Cod Contravențional al RM.

HN24 vă reamintește că pe 8 Iunie am publicat un  video unde doamna din imagine vă atenționează despre un bărbat preocuapt sexual care masturbează ziua în amiaza mare, în mașina proprie în timp ce discută cu o doamnă.

Atenție Hînceșteni ! Doamna din imagine vă atenționează despre un bărbat preocuapt sexual care masturbează ziua în amiaza mare, în mașina proprie în timp ce discută cu o doamnă.

Опубликовано Hîncești 24 TV Понедельник, 8 июня 2020 г.

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!