Accident pe traseul Hîncești-Chișinău ! Șoferul a fost trasportat de urgență la Spital

 

 

 

La 9 aprilie 2019, în jurul orei 10:30, pe traseul Hîncești-Chișinău s-a produs un accident rutier cu implicarea a doua mijloace de transport. Astfel, un TIR deplasindu-se spre Chișinău din mun.Hincesti, conducătorul auto, cetățean român dorind să selecteze banda de deplasare s-a tamponat cu un autoturism de model Ford Tranzit care se venea din spre mun.Chișinău.

În urma tamponarii automobilul a derapat de pe carosabil și s-a inversat într-un șanț. Șoferul autoturismului, locuitor al raionului Leova a fost transportat de urgență la Spitalul raional Hincesti pentru îngrijiri medicale.

Iar alți doi pasageri din autoturism s-au ales cu leziuni ușoare. Pentru a fi scoase persoanele din mașină a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare.

Poliția investighează toate circumstanțele pentru a stabili cauza producerii accidentului rutier și cine dintre conducătorii auto se face vinovat. Informația a fost confirmată pentru HN24 de către Ofițerul de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !