Alexandru Botnari a demisionat oficial din funcția de primar

 

 

 

 

La ședința consiliului municipal Hîcești din data de 5 Aprilie, Alexadru Botnari și-a prezentat demisia oficial, în locul lui fucția de primar interimar o va deține Ion Ciubuc, care a fost votat unanim la ședința consiliului municipal. Alexandru Botnari a scris următoarele pe o rețea de socializare:

Astăzi mi-am dat demisia din funcția de Primar al municipiului Hincești. În toți acești 16 ani am muncit pentru oraș, pentru oamenii acestei localități și întotdeauna am simțit încrederea care a-ți avut-o în mine, pentru a munci să aveți o viață mai frumoasă aici, la noi acasa, la HINCESTI!!!

Vă mulțumesc din suflet tuturor care a-ți fost alături de mine și în deosebi mulțumesc familiei pentru răbdarea care au avut-o și susținerea acordată! Nu în ultimul rînd doresc să mulțumesc mult colegilor Primăriei Hîncești de munca depusă zi de zi, care au adus la realizări și rezultate frumoase.
Mult succes noului Primar interimar și colegilor în continuarea realizării proectelor pentru orașul nostru drag HÎNCESTI !!!

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !