Știri din Hîncești

Accident pe traseul Hîncești-Logănești ! Șoferu fără permis de conducere

La 3 august 2021, în Serviciul de Gardă a IP Hîncești a parvenit informația telefonică, precum că în localitatea Logănești, din raionul Hîncești a avut loc un accident rutier. La fața locului s-a deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că pe traseul R-44, localitatea Logănești mijlocul de transport de model,,BMW,, condus de un bărbat, în vârstă de 35 ani, din raionul Hîncești ,dorind să evite un cîine de pe traseu, s-a înversat în șanțul de scurgere a apelor și s-a lovit într-un copac.

De menționat faptul, că șoferul nu deține permis de conducere iar testul alcooscopic a indicat cantitatea vaporilor de alcool- 0.00 mg/l în aerul expirat. O minoră, de 14 ani fiind ca Pasageră a avut nevoie de Echipajul de Descarcerare pentru a fi scoasă din automobilul avariat și cu diferite traumatisme a fost transportată la Spitalul raional Hîncești pentru îngrijiri medicale.

Pe acest caz, polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Informația a fost confirmata de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!