Accident pe traseul Hîncești-Rusca 3 persoane transportate la spital

La 22 ianuarie 2021, în jurul orei 19:30, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti, a parvenit un apel telefonic precum că la ieșire din mun. Hîncești, traseul Hincesti – Rusca, un automobil a derapat de pe traseu. La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul inspectoratului de poliție Hîncești, ambulanța și echipajul DSE Hîncești.

În urma cercetărilor s-au stabilit că automobilul de model Opel Astra se deplasa din direcția Hîncești spre satul Rusca, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 35 ani, locuitor al or. Sîngera din mun. Chișinău, avînd ca pasageri soția, în vârstă de 31 ani și fiica minoră de 6 ani.

Conducătorul auto a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, a părăsit partea carosabilă s-a inversat în șanț și cu acoperișul s-a tamponat într-un copac.

În urma accidentului, toate trei persoane au fost transportate la Spitalul Raional Hîncești pentru investigații medicale. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Donează pentru HN24 hn24 Susține activitatea noastră

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!