Alexandru Botnari îl acuză pe Marcel Petrusan că anume el a făcut demers la ANI ! Petrusan respinge acuzațiile

Astăzi, primarul de Hîncești Alexandru Botnari a venit cu o reacție într-un video, privind actul de constatare a Agenției Naționale de Integritate în care riscă să fie demis pentru conflict de interese. În materialul video Alexandru Botnari acuză consilierul municipal Marcel Petrusan precum că anume el a făcut acest demers la ANI. La rîndul său consilierul municipal Marcel Petrușan respinge aceste acuzații și susține că nu el este autorul demersului .

“Astăzi, Autoritatea Națională de Integritate a publicat actul de constatare în privința primarului de Hîncești, prin care decide constatarea încălcării regimului juridic al conflictului de interese. Ultimul, a venit cu o reacție halucinantă în mass-media locală, unde declară că, autorul sesizării este subsemnatul, Marcel Petrușan.

Reamintesc locuitorilor că, tema arendei unui teren din Parcul orășenesc Hîncești, a fost unul din subiectele abordate în campania electorală din toamna anului trecut.

Acum, primarul, în loc să conștientizeze gravitatea ilegalități săvârșite și să caute căi de remediere a acesteia, caută autorul sesizării care, apropo, nu sunt eu. Deși, recunosc că apreciez luarea de poziție a unor cetățeni activi interesați de problemele comunității.

A câta oară iese la suprafață deprinderea primarului de a miza pe acoperire politică, de care s-a folosit pe parcursul mandatelor sale pentru mușamalizarea tuturor încălcărilor!? Așa se comportă și acum.

Concomitent, dat fiind faptul că, numele meu a fost vizat în declarația de azi a primarului, precizez că este o minciună cu scopul de a-mi denigra numele și de a distrage atenția publicului de la gravitatea acestui caz”.

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!