Știri din Hîncești

Atenție ! Mai multe persoane din Hîncești au fost apelate de pe numere necunoscute

 

 

 

 

Mai multe persoane din Hîncești, ne-au expediat mesaje de a anunța și pe restul cetățenilor, că de curând a apărut un nou tip de escrocherie pe telefoanele mobile.Astfel dacă vă sună numere necunoscute, mai bine să nu răspundeți, s-au să sunați înapoi pe aceste care încep cu numerele +375, +371,+563,+370, +255, +381 dar și altele pe care nu le aveți în listă.

Maria M:   HN24 vă rog să  anunțați pe toți că acum 2 zile am fost telefonată de pe un număr care începe cu + 370, am sunat înapoi iar de pe cont am rămas cu -14 lei.

Eugen C: Ceva neobișnuit se întâmplă zilele astea cu cei care mă sună, am văzut o postare unde scrie despre escrocherii cu numerele care te sună.

Anastasia P: M-au sunat și pe mine, dar nu am răspuns. Dar se pare că ceva nu este în regulă, de mă sună de 5 ori pe zi, și noaptea la fel.

Tot odată compania Moldcell anunță pe pagina lor oficială.

În cazul în care primiți un SMS suspect de la un număr internațional necunoscut sau o înștiințare pe

telefonul mobil privind un apel nepreluat, există riscul de fraudă financiară.

Protejarea drepturilor şi intereselor abonaților este o prioritate pentru compania Moldcell.

În acest scop,compania noastră dispune de soluţii software folosite pe larg în grupul TeliaSonera, atât pentru prevenirea

fraudelor, cât şi protejarea datelor cu caracter personal ale abonaților săi. Pentru a evita comiterea unor astfel de acţiuni frauduloase şi acontracara înșelăciunile prin telefonul mobil care ar preveni eventualele costuri suplimentare în defavoarea clienților, Moldcell a blocat numerele în cauză pentru apelarea din rețea.

De asemenea, dorim să vă comunicăm că Moldcell a lansat o campanie de informare a clienților săi
privind riscurile de fraude pe telefonul mobil. În acest context, a fost expediat un SMS către toţi clienții
Moldcell, cu avertizarea despre tentativele de fraudă şi îndemnul de a fi precauți la mesajele primite pe telefonul mobil.

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Elena.

 

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!