Caravana de Crăciun a Poliției Naționale a ajuns și în raionul Hîncești

 

 

 

 

 Polițiștii din Hîncești s-au alăturat campaniei de binefacere „Caravana de binefacere – 2019” inițiată de către Inspectoratul General al Poliției în colaborare cu A.O.,,Terra Valahia,, Mitropolia Moldovei, A.O.,,Bunicii Grijulii, Asociația femeilor din poliție, agenți economici, oameni cu suflet mare.

Angajații Inspectoratului de Poliție Hîncești au vizitat 9 familii mai triste din raionul Hîncești. Acestor familii le-au fost oferite în dar pachete sociale care au inclus dulciuri, produse alimentare în asortiment, legume, fructe, produse de igienă, detergenți, îmbrăcăminte, jucării pentru copilași.

Darurile au fost colectate în cadrul campaniei „Caravana de binefacere – 2019”. Inspectoratul de Poliție Hîncești, adresează tuturor cetățenilor cele mai sincere urări de bine. Crăciunul este acea sfîntă sărbătoare a sufletului, a iubirii și a generozității, ce oferă pace lăuntrică tuturor oamenilor.

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Elena.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !