Știri din Hîncești

Bărbat din Crasnoarmeiscoe a rămas fără degetele de la mână

Un bărbat a rămas fără degetele de la mână, după ce acestea i-au fost tăiate cu toporul de către fratele concubinei sale. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 22:48, în localitatea Crasnoarmeiscoe, din raionul Hîncești, susțin sursele PulsMedia.MD

Potrivit surselor victima s-a dovedit a fi un bărbat de 37 de ani, originar din localitatea sus menționată. Acesta fiind în stare de ebrietate s-ar fi dus noaptea trecută în ospeție la părinții concubinei sale, o femeie în vârstă de 42 de ani, pentru a soluționa un conflict mai vechi.

Bărbatul avea un comportament agresiv, iar din această cauză părinții concubinei sale nu l-au lăsat să le treacă pragul.

Supărat, dânsul ar fi spart geamul de la ușă și a încercat să deschidă ușa ca să intre în casa acestora, însă fratele concubinei sale, un bărbat de aceeași vârstă cu el, ar fi luat un topor cu care l-a lovit la mâna dreaptă.

În urma loviturii cu toporul, bărbatului băut i-au fost amputate trei degete de la mână, ulterior a fost transportat la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar.

Testat alcoolscopic cu aparatul „Drager”, rezultatele au arătat că bărbnatul cu degetele tăiate avea concentrație de 1,01 mg/l de alcool în aerul expirat.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

sursa Puls

Eurotelecom aduce Internet rapid și televiziune digitală la Hîncești

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!