Campania “Bunicii Grijulii” a ajuns și la Bujor-Hîncești

 

   

 

 

Proiectul “Bunicii Grijulii” continuă să fie promovat în r-nul Hîncești astfel, de către Inspectoratul de Poliție Hîncești, la data de 30 martie curent a fost desfășurată o întrunire în incinta Gimnaziul Bujor din s. Bujor r-nul Hîncești, cu cadrele didactice, părinții, buneii și elevii, în cadrul căreia s-a discutat despre beneficiile proiectului dat și modul de funcționare a acestuia, eventualele oportunități și beneficiile care vor fi oferite bunicilor noștri grijulii ce se vor implica în acest proiect, totodată a fost adus la cunoștință concursul lansat de către Inspectoratul General al Poliției ,, Bunicii grijulii – prietenii mei în comunitate”.

Fotografia postată de Inspectoratul de Politie Hincesti.

Conducerea Inspectoratului de poliție Hîncești, a îndemnat doritorii care vor să facă parte din echipa „Bunicii Grijulii”, să se implice ca voluntari ai proiectului, pentru protejarea de zi cu zi a copiilor noștri, cît și sporirea siguranței în drumul spre școală și casă, deoarece copiii sunt tezaurul, iar bunicii sunt diamantul acestei națiuni !


Fotografia postată de Inspectoratul de Politie Hincesti.

Pentru participare la campania „BUNICII GRIJULII” Vă adresați la Inspectoratul de poliție Hîncești ori la ofițerul de sector ce nemijlocit Vă deservește.

 

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

 

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!