Taximetriștii din Hîncești nu vor mai putea staționa în regiunea “Rogatca”

 

   

 

 

La indicația primarului municipiului Hîncești Alexandru Botnari, în ședința care urmează să fie constituit Consiliul de Securitate Comunitară (CSC)  a fost abordată și tema taximetriștilor care stationează în regiunea “Rogatca”.

De luni 2 aprilie,  în baza dispoziției primarului, va fi formată o comisie specială care se va ocupa de lichidarea automobilelor care prestează aceste servicii de taximetrie. A. Botnari pentru HN24: Această problemă trebuia de rezolvat de mai demult, sunt alte locuri unde ei pot staționa, spre exemplu la Autogara Centrală. De multe ori încalcă și regula de parcare a automobilelor, care parchează chiar lîngă trecerea de pietoni, iar uneori în sens direct blochează accesul pentru persoane.

 

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!