Știri din Moldova

Circulație cu dificultate și trasee blocate în țară

În urma condițiilor meteorologice nefavorabile, înregistrate în dimineața zilei de duminică, mai mulți conducători auto au avut nevoie de ajutorul salvatorilor în sudul țării, anunță Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Salvatorii au intervenit, pe traseul din orașul Ceadîr-Lunga, unde o ambulanță cu o echipa de medici la bord, care se deplasa spre un pacient a derapat de pe traseu în urma precipitațiilor și nu putea să se deplaseze. La fața locului au ajuns salvatorii și pompierii, care au preluat personalul medical și i-au transportat spre pacient.

„De asemenea, în localitatea Dudulești, UTA Găgăuzia, salvatorii din Comrat au preluat 9 persoane și le-au transportat la destinație, după ce un microbuz de rută cu 10 persoane la bord a derapat din cauza înzăpezirii”, precizează IGSU.

Totodată, salvatorii din raionul Cahul au efectuat lucrări de deblocarea a unui autobuz de pe ruta Giurgiulești-Chișinău fără persoane la bord.

sursa Moldova1

 

Traseul 29 este blocat între satul Tomai, raionul Leova, și intersecția satului Joltai, din regiunea autonomă găgăuză, informează poliția. Din cauza vântului puternic zăpada este spulberată pe traseu. Angajații Direcției de patrulare Sud activează în regim sporit, potrivit IGP. De asemenea, șoferii sunt îndemnați să evite traseul M5. În apropierea satului Greblești din raionul Strășeni se circulă cu mare dificultate. Această porțiune de drum necesită a fi prelucrată cu antiderapant, mai notează poliția. sursa

ZDG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!