Din inimă pentru Andrei Mihailiuc diagnosticat cu leucemie

Când am fost diagnosticați cu leucemie, am simțit că ne fuge pământul de sub picioare… Nimeni nu și-a putut închipui acest lucru, nici în cele mai strașnice visuri. Apoi am început să luptăm împreună cu Andriușa, el este un băiat puternic, care trece curajos toate procedurile, rabdă cateterele care i-au fost schimbate de atâtea ori, încât nici măcar nu-mi amintesc.

Inima mi se rupe din cauza faptului că fiul meu se confruntă cu această durere. Am ajuns la Istanbul, la clinica Emsei, și pe lângă boala pe care o aveam, am prins Angina, care ne-a provocat creșterea temperaturii și am fost internați într-o secție specială. Oameni cu inima mare, din noiembrie am ajuns aici pentru a face puncție și de atunci facem teste în fiecare săptămână.

Până acum, eu și familia mea am adunat bani și cumva ne-am descurcat, dar există situații imprevizibile și acum noi nu mai suntem capabili să achităm șederea în clinică, testele și procedurile… Cer ajutorul vostru, al tuturor, deoarece este o boală gravă și dureroasă, care poate afecta pe fiecare…

Cu ajutorul lui Dumnezeu și alături de voi, vom trece prin aceste dificultăți și îl vom salva pe Andriușa … Mai drag decât fiul meu, nu am nimic pe lume… Vă rugăm, ajutați-ne.

Suma este pentru 10 zile de tratament medicamentos, analize, medicamente si proceduri.

Pentru Donație
https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-andrei-mihailiuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!