Știri din Moldova

Din Inimă pentru Daniel Spinu

Familia lui Daniel este in panica… transplantul de maduva osoasa il poate salva pe tanar insa epuizati si distrusi este intreaga familie. Ei au facut tot posibilul sa poata aduna suma necesara pentru transplant.. dar nu le-a reusit… Cu toate ca Daniel e un adevarat luptator, disperarea lui nu o mai poate ascunde, pentru ca banii sunt acei care ii decid acum soarta.
Situatia financiara este grea, si ii poate lua sansa sa isi salveze viata… De fiecare data, aici noi incercam sa ajungem la inimile voastre si sa salvam cati mai multi copilasi, tineri si parinti in pragul disperarii… Dragii nostri,  este cel mai urgent caz la moment, pentru ca tanarul nu are cu ce achita transplantul: 90.000 euro ii decid acum soarta….  Oare cine sunt mai puternici: banii, boala sau NOI? 
 
In mainile  noastre acum se afla viata acestui tanar, Daniel are nevoie de o mobilizarea din partea noastra.
Va rugam sa jertviti cat puteti, 10 -20 lei dar sa o facem fiecare, o donatie mica face mult, o distribuire care nu ne costa nimic poate ajunge departe, la sufletele miilor de oameni care ar putea salva viata acestui tanar 
Va rugam din suflet  sa alegeti sa ajutati cu ce puteti pentru ca acum viata lui Daniel depinde cat de repede va putea achita transplantul.
 
 Din orice tara, de peste mari si tari, pentru viata tanarului se poate dona prin orice tip de card bancar, paypal, transfer bancar, sms, apel telefonic, paynet, aici: 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!