Din inimă pentru familia Căpățână

Bună ziua, eu mă numesc Ionel, am vârsta de 11 ani, sunt elev în clasa a V-a. Sunt un elev exemplar, cu diplome la învățătură, am văzut multe despre Dumneavoastră și vreau să vă povestesc despre familia mea, care muncește din greu, dar ceea ce ne face să fim triști, este faptul că mama mea este bolnavă și  aș da orice să o ținem lângă noi.

Mama mea a avut cancer la sân, acum medicii i-au pus un alt diagnostic, otropoză ?? (Osteoporoză?) de gradul III. Suntem o familie numeroasă, 5 copii la părinți, nu avem de toate, dar ne bucurăm de ce avem, pentru că tot ce îmi doresc, este ca mama mea să fie bine. De când mama s-a îmbolnăvit, mi-am făcut un colțișor de rugăciuni, unde mă rog în fiecare seară și dimineață.

Noi nu știm de jucării, mie îmi place cărțile de rugăciuni și toate care le primesc le pun în colțișorul meu. Când mama stătea în pat de durere, stăteam doar lângă ea și mă rugam pentru viața ei.

Noi lucrăm mult, tatăl lucrează mult, dar totul se duce pe medicamente și vreau să vă rog dacă mă puteți ajuta cu cât puteți ca să facem față cheltuielilor.

Vreau să vă mulțumesc pentru că ați citit mesajul meu și pentru orice mic ajutor, care îmi va salva familia de suferință. Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă aibă în PAZA LUI!

Expediați un SMS cu conținutul 845 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.
(Donațiile parvenite în urma apelurilor telefonice, se împart echivalent la toate cazurile active)

Pentru mai multe posibilități de donare accesați  https://www.caritate.md/donations/impreuna-pentru-familia-capatana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!