Din inimă pentru Mihaela Axenti 2

Manutele Mihaelei… Doamne, ce durere…. Durerea pe care tati incearca sa o ia, sa o cuprinda si care ii sopteste ca ei fac tot posibilul sa isi salveze fetita… Doar ca ei nu pot de unii singuri… Manutele Mihaelei pline de sperante isi mangaie tatal((( Doamne atata speranta, atata putere in minunea aceasta mica si plina de durere, oare banii sunt mai puternici decat manutele ei, decat inimioara ei???? Suntem atat de multi aici si tot ce mai putem face este sa va rugam sa ne ajutati sa o salvam pe Mihaela.

Micuta are nevoie cat mai urgent de inimioara artificiala cu doua clapane cae ar salva-o, doar ca aceasta sansa costa…. ei sarmanii nu mai au putere… dar cine oare poate sa aiba putere? Cand viata copilului tau, cand inimioara ei costa 216000 euro… Va rugam sa incercam sa ii oferim Mihaelei aceasta sansa, va rugam sa nu o lasam. Oare merita aceasta micuta sa fie lasata cu tati si mami de unii singuri in lupta lor pentru viata? Haideti sa daruim acestui copil sansa sa traiasca, copii sunt tot ce mai avem colorat, pur si sfant pe acest pamant si mai ales in aceasta perioada sumbra pentru toti noi, ei sunt lumina din intunericul in care ne aflam cu totii… iar Mihaela e copilul ce acum are nevoie de noi…haideti sa facem o minune pentru aceasta minune de fetita ce viata ei depinde acum de aceasta sume imensa. 

Puterea omeneasca intotdeauna a fost mai puternica decat orice, si Mihaela acum ca niciodata are nevoie de puterea omeneasca, de bunatatea omeneasca si de putinul nostru care o poate salva de la moarte

 Din orice tara, din orice colt al lumii, va rugam sa daruiti cat de putin puteti, pentru Mihaela, copilul ce isi asteapta sansa la viata, aici:

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-mihaela-axenti-2

Paypal: paypal@caritate.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!