Nicolae Hantea din Mingir ! un tânăr care are rezultate remarcabile în MMA

Deși, este doar la vârsta de 19 ani, Nicolae Hantea are rezultate remarcabile în sportul MMA la doar un an și jumătate de când a intrat în acest sport.  Nicolae a studiat la gimnaziul din Mingir, după care și-a făcut studiile la Liceul internat municipal cu profil Sportiv. A jucat rugby 2 ani  pentru naționala Moldovei, după care a început să practice artele marțiale mixte.

În 2019, a câștigat campionatul republicii pe stil  “Боевое Самбо” categoria juniori, dar și la Grapling locul 1 seniori. Pe 26 octombrie,  a avut prima sa luptă în cușcă unde a obținut victorie din repriza a doua în fața lui Vasile Mirza.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=YLcniJ7sl9U[/embedyt]

Pe 15 februarie, a obținut tot o victorie prin strangulare din prima repriză în fața unui luptător din Ucraina.

A mai participat la diverse competiții în care a luat locuri de frunte, cum ar fii jiu-jitsu hand to hand, iar în 2019 s-a marcat ca cel mai bun luptător pe stil MMA amatori. Următoarea luptă Nicolae, o are pe 25 aprilie în Ucraina. Echipa HN24 îi urează succes și doar victorie în următoarele lupte. Segvențe din lupte lui le puteți vedea aici

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=_uw3XVAiEYs[/embedyt]

https://youtu.be/uVeLzXL9ME4

 

https://youtu.be/PO89a3R58dQ

https://youtu.be/NrUpHRmToAI

Mulțumim persoanelor care susțin activitatea echipei Hîncești 24: Nina Cotovanu, Luminița Smoleanic, Raphael Leontin Mircea,Lia Aminov, Marian Ion.Valeriu Nacu,Silvia Braga,Alina Bagrin, Lara Prochina,Elena Cociu. Sergiu Dan. Mihail Vremea, Inga Ungureanu, Vasile Cioara, Anastasia R. Dumitru Gomaniuc. Cristina Deliu Soltan. Vitalie Raducanu.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!