Locuitorii din satul Cioara îndemnați să contribuie la amenajarea cimitirului din localitate

 

Primarul satului Cioara, a venit cu un apel pe o rețea de socializare privind implicarea cetățenilor dar și contribuție financiară pentru amenajarea cimitirului din localitate.

Stimați consăteni, oameni de bună credință ce nu sunteți indiferenți la situația din localitate. Venim cu un apel către dumneavoastră pentru binele și prosperarea localității, de a ne ajuta cu o contribuție financiară, fiecare în măsura posibilității necesare procurarii materialelor și lucrărilor de amenajare a cimitirului din localitate.

Aducem la cunoștință că datorită implicării unor consăteni dirijați de domnul Ion Grosu în colaborare cu primăria s-a cumpărat în sumă de 40000 lei casa și terenul familiei Hortolomei cu scopul extinderii cimitirului, unde ați observat ca se înmormânteaza rudă peste rudă, ceea ce nu-i creștinește. Au urmat lucrări de demolare a casei și nivelare a terenului și mulțumită unor consăteni-voluntari a fost scos gardul pentru a fi transferat către gospodăria familiei Marian.

Din bugetul primăriei au fost alocați 40.000 lei, dar este o sumă ce nu acoperă toate cheltuielile. Preconizam un trotuar pavat prin centru, iar printre morminte alei din piatră, construcția gardului din fața și spatele cimitirului, dar și amenajarea unei parcări pentru automobile. La nivel de primărie consilierii au fost repartizați pe sectoare în localitate pentru a colecta bani și de la locuitorii din sat, astfel contra semnătură într-un registru special elaborat, cusut, numerotat și sigilat cu aplicarea ștampilei primăriei aveți posibilitate să ne ajutați.

Cei aflați peste hotare puteți transmite prin intermediul rudelor din localitate, care apoi se vor transmite la primărie ori consilierilor sau d-nului Ion Grosu. Garantăm transparență și asigurăm că fiecare bănuț va fi folosit pentru cimitir, dar deja avem și locuitori care se oferă să ajute la lucrările din cimitir. Cu stimă și respect Ion Gherela, primarul și consilierii din satul Cioara. Va multumim și cu Doamne ajută!

Mulțumim persoanelor care susțin activitatea echipei Hîncești 24: Nina Cotovanu, Luminița Smoleanic, Raphael Leontin Mircea,Lia Aminov, Marian Ion.Valeriu Nacu,Silvia Braga,Alina Bagrin, Lara Prochina,Elena Cociu. Sergiu Dan. Mihail Vremea, Inga Ungureanu, Vasile Cioara, Anastasia R. Dumitru Gomaniuc. Cristina Deliu Soltan. Vitalie Raducanu.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!