Din inimă pentru Mihail Blișceac

Mă numesc Olga Mițchevici, sunt mama lui Mișa. Fiul meu are 11 ani și în tot acest timp familia noastră a fost în luptă continuă pentru dreptul său la o viață fericită și sănătoasă. Băiatul meu știe ce este lupta pentru viață. Mișca a suferit 20 de operații (prima operație i-a fost făcută la ficat, când avea 10 luni), el a fost diagnosticat cu Granulomatoză Wegener cronică – o boală autoimună pentru care nu există tratament, ESTE NECESAR UN TRANSPLANT DE MĂDUVĂ OSOASĂ. Cea mai mare parte a vieții mele, băiatul stă prin spitale. Sincer să fiu, nici nu-mi amintesc viața de mai înainte.
Am învățat și m-am obișnuit să trăiesc în acest mod: în stres constant, anxietate, conștientizare a acestei situații teribile.
Îmi este greu să comunic cu fostul mediu. M-am îndepărtat de oameni și trăiesc în mica mea lume, plină de griji și neliniști.
Nu vreau să-i împovărez pe cei apropiați cu durerea mea, așa că încerc să-mi păstrez mereu calmul și să răspund „că totul va fi bine”. Uneori, credința în acest lucru devine mai puternică, alteori ea slăbește complet.
În momentele de disperare și tristețe, mă uit la el, la sensul vieții mele, la sursa iubirii și puterii mele incredibile și merg mai departe într-o singură direcție – să-mi salvez fiul. În aceste clipe vă implor să fiți alături de mine și de Mișa! Pentru noi este foarte important!!!
Avem mare nevoie de ajutor, de o minune, de oameni cu inimă mare. Vă rog să ne ajutați, viața fiului meu costă enorm, iar noi nu avem acești bani.

Expediați un SMS cu conținutul 854 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.
(Donațiile parvenite în urma apelurilor telefonice, se împart echivalent la toate cazurile active)

Pentru mai multe posibilități de donare https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-mihail-blisceac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!