În urma sesizării HN24, IPM Hîncești a intervenit la soluționarea acestui pericol

În urma postării pe rețeaua de socializare Facebook a paginii Hîncești 24, cu referie la un caz sesizat de o locuitoare a localității Sărata-Galbenă, care ne-a anunțat că:  Localitatea Fundul-Galbenei, Un real pericol pentru trecători, fiind situat exact lângă stradă, mai ales pe un asemenea vânt, Este pe teritoriul școlii, mai exact pe terenul de footbal al școlii, acest copac este exact lângă gard, pe marginea străzii. HN24 vine cu rugamintea catre persoanele responsabile de a interveni si a rezolva problema data.

Șeful Inspecției Mediului Hîncești  Vasile Moraru s-a sesizat în urma postării, și au mers la fața locului unde au stabilit că întradevăr acest copac este putred și prezintă pericol pentru cetățeni. A fost emisă o recomandare pentru primarul localității dar și directoarei școlii,  în care urmează pașii pentru soluționarea problemei. În urma inspectării, s-au stabilit și alți copaci de plop care crescut pe străzi prezintă pericol, iar despre asta a fost sesizat și președintele raionului Hîncești. În cele din urmă s-a decis soluționarea cât mai rapidă a acestei situații de risc.

HN24 vă va ține la curent cu mersul soluționării acestei probleme din localitate, și mulțumim persoanelor care ne-au sesizat și nu au rămas indiferenți (față de problemele din societate). Dar și persoanelor care au reacționat promt la soluționarea acestui caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!