Din nou accident în apropiere de Fundul Galbenei din raionul Hâncești

 

 

Astăzi, 31 iulie în jurul orelor 13-30 pe traseul Chișinău Hâncești, lîngă localitatea Fundul Galbenei s-a produs un accident rutier cu implicarea a două automobile. Șoferul automobilului de model BMW, locuitor al municipiului Chișinău în vîrstă de 28 ani nu s-a asigurat într-o curbă periculoasă depășind și limita de viteză s-a tamponat frontal în alt automobil de model Toyota, la volanul căruia se afla un șofer cu vîrsta de 68 ani din orașul Comrat.

Deteriorări neînsemnate nu sunt, șoferii au refuzat examinarea medicală. Șoferul care se face vinovat va fi sancționat conform art.242 alin (1) a codului contravențional al Republicii Moldova.

Ambii șoferi nu erau în stare de ebrietate, iar șoferul automobilului de model BMW și-a recunoscut vina. Informația a fost confirmată pentru HN24 de către Ofițerul de Presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Vicol Cristina.

 

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Cristina Vidrascu.

Donează pentru HN24 hn24 Susține activitatea noastră
Citește !  Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp din Hâncești

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!